Харківський кандидат від партії «Слуга народу» розповів про бліц-зустріч із Зеленським у Дніпрі

Субота, 13 липня 2019, 09:17
12 липня Володимир Зеленський прибув з робочою поїздкою в Дніпропетровську область. В обласному центрі він ознайомився з планом реконструкції міжнародного аеропорту. Харківський кандидат від партії «Слуга народу» розповів про бліц-зустріч із Зеленським у Дніпрі
Харківський кандидат від партії «Слуга народу» розповів про бліц-зустріч із Зеленським у Дніпрі

Про це повідомляє прес-служба Президента України.

Про зустріч і коротку розмову з Президентом Володимиром Зеленським розповів на своїй сторінці в Facebook Андрій Одарченко, кандидат в народні депутати від партії "Слуга народу" по 170-му округу (Салтівка, Московський район).

"Сьогодні ми з Президентом в Дніпрі! Сюди наш лідер прилетів, щоб, нарешті, вирішити питання з місцевим аеропортом - там не така краса, як у Харкові, а сарай біля викладеної плитками "взльотки" ... На відміну від прогнилих пнів минулого і позаминулого режиму, Зе!Президент все вирішив - новому аеропорту бути!

Що встиг я? Встиг сказати, що я - кандидат - "Слуга народу". Що уявляю Салтівку, і що тут нам потрібна нормальна дорожня розв'язка, щоб припинити багаторічні муки людей в пробках і громадському транспорті. Упевнений, що наш Президент мене почув - сказав, що поставить питання на контроль. А тепер нам, усім салтовчанам, залишається тільки допомогти йому - підтримати мене, Одарченка Андрія, кандидата від "Слуги народу" по Салтівці на виборах у ВРУ 21 липня. Зробімо це разом!», - цитує Андрія Одарченка сайт "Главное".

Довідка
Андрій Одарченко - доктор технічних наук, експерт в питаннях безпеки і якості харчових продуктів. Викладає в Харківському державному університеті харчування та торгівлі. Написав 174 наукових роботи і захистив 24 патенти. Зе!Команда висунула Андрія Одарченка кандидатом в народні депутати від партії "Слуга народу" по округу №170 (Московський район, Салтівка).

comments powered by HyperComments