Гірше за погану владу - тільки відсутність влади - Ігор Черняк

П'ятниця, 7 серпня 2020, 17:56
Депутат Харківської міської ради, засновник Харківського Антикорупційного центру Ігор Черняк вважає, що центральна влада втратила авторитет, а можновладці на місцях ігнорують її рішення.
Гірше за погану владу - тільки відсутність влади - Ігор Черняк

І в цьому провина, передовсім, самої центральної влади. Свою точку зору він висловив на FB-сторінці.

«Харків потрапив в червону зону по коронавірусу. Об'єктивні показники - це цифри на вчора, які перетворюються в зовсім інші цифри тільки вже завтра. За цими цифрами - цілком конкретні людські долі і життя. Сьогодні - сотні доль і десятки життів. Завтра - тисячі доль і сотні життів.

Влада в державі - це як батьки в сім'ї. Вони, може, не завжди - праві, але - завжди потрібні! Використовуючи авторитет і силу примусу держава повинна захищати суспільство. Навіть коли саме суспільство не дуже хоче, не дуже розуміє і трохи пручається.

Авторитет втрачається поступово. Спочатку син просто посилає батька. Потім починає огризатися. А потім і зовсім може дати «в гризло».

Так ось, Володимир Олександрович! Я вас вітаю! Спочатку Вас «крутив» мер Черкас. Потім отбуцкав мер Тернополя. А сьогодні від щирого серця проїхався Геннадій Кернес! Що і кого Ви можете йому протиставити??? Силовиків, які сидять на зарплаті у Геннадія з часів, коли 95-ий квартал ще був командою КВН? Або вертикаль державної влади, яка за півроку епідемії так і не змогла розібратися з тим, що і хто творить в обласному департаменті охорони здоров'я? - ставить питання Ігор Черняк. - Може Ви, звичайно, не в курсі, але у нас в харчовому ланцюгу директор «швидких» котирується вище, ніж цілісний губернатор - Ваше обличчя, так би мовити!

Тож непотрібно нічому дивуватися! Геннадій поводиться і буде поводитися рівно так, як йому дозволяють! І навіть Ваші соратники і ставленики на місці бояться його набагато більше ніж Вас!

Ось тільки харків'ян шкода. Адже замість «червоної зони» є всі перспективи отримати чорну!
Господь би милував...»

 

 

Хуже, чем плохая власть - только отсутствие власти! По объективным показателям статистики Харьков попал в красную зону...

Опубликовано Igor Cherniak Пятница, 7 августа 2020 г.

Як повідомляла «Справжня Варта», Харків перемістився із «зеленої зони» в «червону», тож наступного тижня мають посилити карантинні обмеження. Однак, мер Харкова Геннадій Кернес не збирається обмежувати транспортні перевезення і закривати метро.

comments powered by HyperComments