З «Блоком Світлічної – Разом» іде на місцеві вибори Іван Спіров

Субота, 22 серпня 2020, 13:43
Іти на вибори з «Блоком Світлічної – Разом» вирішив депутат Первомайської міської ради Іван Спіров.
З «Блоком Світлічної – Разом» іде на місцеві вибори Іван Спіров

«На сьогоднішній день у Харківській області є один явний політичний лідер, найбільш рейтинговий політик – Юлія Олександрівна Світлична. Людина з чітким баченням ситуації, з проукраїнською позицією (що безумовно важливо для мене), з величезним кредитом довіри людей, – заявив Іван Спіров.

Депутат повідомив, що у Первомайському реалізований цілий ряд проектів, в яких задіяні люди з інвалідністю. Більше трьох років проекту «Інватренування», в якому жителі міста з інвалідністю мають можливість повноцінно займатися спортом і готуватися до змагань. У вересні стартує другий сезон проекту «Життя без обмежень», закуплена маса спортивного інвентарю, який дозволяє людям з особливими потребами повноцінно проводити спортивні збори. Незабаром відбудеться перший в історії Первомайського заїзд інвалідів-візочників. Якнайскоріше здійснення всіх цих планів потрібна командна робота, переконаний Іван Спіров.

«Тому я прийняв для себе рішення: приєднатися до команди Юлії Світличної та йти на вибори з «Блоком Світлічної – Разом», – повідомив Іван Спіров.

comments powered by HyperComments