Павло Сушко: «Національна та обласні ради громад - ноу-хау у партійному будівництві»

Ростислав Касьяненко  |  Субота, 13 березня 2021, 23:03
13 березня на ХІ позачерговому з‘їзді політичної партії «Слуга народу» делегати змінили структуру партії, ухвалили нову редакцію статуту і доктрину, створили нові робочі органи, зокрема, Політраду, а також Національну раду громад.
Павло Сушко: «Національна та обласні ради громад - ноу-хау у партійному будівництві»

За словами голови Харківської обласної організації «Слуги народу» Павла Сушка, що увійшов до складу Національної ради громад, остання є одним із вищих керівних органів партії та ноу-хау «Слуги народа».

«Нацрада стане майданчиком, де обговорюватимемо проекти державних рішень про місцеве самоврядування, регіональну політику та її реалізацію, - каже він. - Разом із обласними радами громад, що вже найближчим часом будуть створені за тим самим принципом, він дозволить партії «Слуга народу» реалізувати програму, з якою Володимир Зеленський у 2019 році йшов на вибори».

До Нацради «СН» входять голови обласних організацій партії і київської міської та криворізької міської організацій партії.

На ХІ позачерговому з‘їзді «СН» 13 березня також було прийнято дорожну карту «країни мрій»: нову Доктрину «Слуги Народу».

«Це буде той документ, який об’єднає та укрупнить все те, що вже напрацьовано. Там є наші засади концептуальні, ідеологічні – це центризм, ми незмінні в своїх прагненнях. Фактично Доктрина – це основна частина стратегії розвитку країни», – наголосив голова партії «Слуга Народу» Олександр Корнієнко.

comments powered by HyperComments