Вадим Слюсарев увійшов до складу Політради «Слуги народу»

Ростислав Касьяненко  |  Неділя, 14 березня 2021, 13:01
13 березня на ХІ позачерговому з‘їзді політичної партії «Слуга народу» делегати змінили структуру партії, створили нові робочі органи, ухвалили нову редакцію статуту і доктрину.
Вадим Слюсарев увійшов до складу Політради «Слуги народу»

До складу Політради - новоствореного органу, що займатиметься формуванням партійних стратегії і тактики, увійшло близько 70-ти представників «СН», у тому числі, голів ОДА та РДА, місцевих та народних депутатів, урядовців тощо. Зокрема, Харківщину представлятиме там місцевий підприємець, колишній прикордонник Вадим Слюсарев. Останній, разом з головою харківського виборчого штаба «Слуг народу» на президентських на парламентських виборах Павлом Сушком (до речі, також колишнім офіцером Державної Прикордонної Служби України), забезпечував результат президентської політсили в регіоні. А на місцевих виборах у 2020 році навіть очолив обласний штаб «СН».

Кандидатуру Слюсарева до складу Політради вніс керівник парламентської фракції «СН» Давід Арахамія, запропонувавши йому увійти до комітету Юстиції, публічної безпеки та правопорядку.

«Фактично Політичну раду можна порівняти з наглядовою радою у корпоративному секторі, коли ми маємо проконтролювати максимальне виконання програми», – зазначив він.

До первинного складу Політради увійшло 64 особи, проте її склад найближчим часом може зрости, принаймні до 73-х, як запропонував голова партії Олександр Корнієнко.

comments powered by HyperComments