Рашисти-пропагандисти поширюють фейки про нібито «ракетний» удар ЗСУ по невизнаній «ПМР»

Вівторок, 26 квітня 2022, 18:59
Повідомлення вже активно поширюється в рф пропагандистськими телеканалами та ЗМІ
Рашисти-пропагандисти поширюють фейки про нібито «ракетний» удар ЗСУ по невизнаній «ПМР»

Жителі невизнаної «Придністровської молдавської республіки» почали отримувати повідомлення, що нібито ЗСУ готують «ракетні та артилерійські» удари. Це є нічим іншим, як провокацією з боку РФ України та Молдови.

Про це заявило Головне управління розвідки Міноборони України.
 
«Служба безпеки України наполегливо рекомендує провести евакуацію цивільного населення до більш безпечних регіонів. Запевняємо, Збройні Сили України не бажають зломірним жителям, проте люди, що залишилися в містах, будуть сприйняті якісь диверсійні групи і будуть ліквідовані без попередження. Рівно о 19:00 буде проведено ракетний та артилерійський обстріл об'єктів на території республіки. Вас попередили», - йдеться у фейковій заяві.
 
Зазначимо, що повідомлення вже активно висвітлюються в РФ пропагандистськими телеканалами та ЗМІ. У ГУР МО заявляють, що Україна не має до цього жодного стосунку і не варто вірити в такі провокації.
 
Ймовірно, інциденти, які, швидше за все, відбудуться на території «Придністровської молдавської республіки», є черговою спробою провокації РФ не лише України, а й усієї світової спільноти.


 
25 квітня у Тирасполі було зафіксовано кілька ударів по "Міністерству держбезпеки". У РФ відразу заявили, що це зробила українська сторона. Україна ці звинувачення спростувала, заявивши, що це організовано російськими спецслужбами для нагнітання антиукраїнських настроїв.

comments powered by HyperComments