Кремлівські фейкомети обстрілюють Харків ідіотськими фантазіями

Субота, 30 квітня 2022, 16:02
Кремлівська пропаганда продовжує безуспішно сіяти «розброд і хитання», екстраполюючи свої нездорові фантазії, зокрема, і на прифронтовій Харків.
Кремлівські фейкомети обстрілюють Харків ідіотськими фантазіями

Найпопулярніші та безглузді «новини» з розряду «солов'ячий послід» зібрали у Харківському антикорупційному центрі.

Наприклад, нещодавній обстріл ринку біля станції метро «Героїв Праці» у соцмережах намагалися видати за «ліквідацію підготовки нацбату», якого у природі не існує.

29 квітня фейкомети заявили, що у Харкові «бойовики нацбатів, як і гітлерівські нацисти, прикриваються мирними жителями як «живим щитом» та обладнують вогневі позиції у житлових будинках та навчальних закладах». Цікаво, що ця сентенція у розгорнутому вигляді – з номерами шкіл та адресами будинків – викладена в так званій «заяві Міжвідомчого координаційного штабу Російської Федерації з гуманітарного реагування», опублікованому на офіційних ресурсах міноборони росії.

Ще один популярний фейк – робота секретних біолабораторій у Мерефі. Пропагандисти розповідають, що американські фахівці проводили тут дослідження небезпечних біологічних препаратів на пацієнтах обласної клінічної психіатричної лікарні № 3 міста Харків.

Також вони розповсюджували «анонімне інтерв'ю колишнього генерала міліції на Харківщині», яке міркував над темою «створення коронавірусу в Україні».

comments powered by HyperComments