Збірна Франції з українцями грати хоче, але жити поруч - ні

Неділя, 4 грудня 2011, 21:48
Франція задоволена результатами жеребкування груп Євро-2012. Тепер головна проблема – де мешкати: в Польщі чи в Україні.
Збірна Франції з українцями грати хоче, але жити поруч - ні

Своїх суперників по групі – Україну, Англію та Швецію – французи мають перемагати, – вважають над Сеною. Натомість перед тим, як вивчати конкурентів, штаб збірної має збудувати солідний фундамент своєї команди, – вважає тренер Франції Лоран Блан.

Коментатори вважають, що співгосподар Євро-2012 Україна – це незручний супротивник. Шведи – це молодий і непередбачуваний колектив, їхня гра – це велика загадка. Французи вважають своїм найсерйознішим суперником Англію, яка переживає нову епоху в острівному футболі.

Проблемою для збірної Франції залишається місце проживання під час турніру. Хоча свої матчі «трикольорові» гратимуть на українських стадіонах, тренер Лоран Блан наполягає на базуванні у польському містечку Варка. Французька футбольна федерація однак, вважає, що безглуздо перед кожним матчем дві години проводити в літаку, а якщо Франція вийде з групи, то свої чергові матчі також буде грати в Україні.

Нагадаємо, що 2 грудня у Києві відбулося жеребкування груп Євро-2012. До групи А разом із Польщею потрапили Греція, Росія та Чехія. Група B – це «група смерті», в ній зіграють срібні призери Чемпіонату світу Голландія, третя команда світу Німеччина, а також Португалія і Данія. У групі C змагатимуться чемпіони світу і Європи іспанці, а також італійці, ірландці і хорвати. У групі D до збірної України приєдналися Швеція, Франція та Англія.

comments powered by HyperComments