"За Майдан!": Українські дівчата влучили в "золото" Кубка світу з біатлону

Субота, 7 грудня 2013, 17:45
У Хохфільцені (Австрія) в ці дні триває другий етап Кубка світу з біатлону. Щойно жіноча збірна України здобула перше місце в естафеті.
"За Майдан!":  Українські дівчата влучили в "золото"  Кубка  світу з біатлону

Жіночу естафету українки провели в оптимальному складі: Юлія Джима, сестри Валентина і Віта Семеренки та Олена Підгрушна.

Упродовж усієї естафети наші спортсменки були в групі лідерів, а вирішальною стала стрільба на шостому вогневому рубежі, "стійка" на третьому етапі. Тут одразу три помилок припустилась представниця збірної Росії Катерина Шумілова, а спортсменка збірної Німеччини Франциска Хільдебранд і зовсім змушена була подолати штрафне коло, так і не закривши одну мішень.

У результаті, після цього етапу українки випереджали найближчих переслідувачів – росіянок на 20 секунд, а німок – на 40. На останньому етапі ідеальну точність у поєднанні з високою швидкістю показала нинішня чемпіонка світу в спринті Олена Підгрушна, яка випередила в підсумковому протоколі найближчу суперницю із збірної Німеччини на 56 секунд. 

Під час нагородження переможниці вигукували "За Майдан!", а їх вболівальники кричали "Молодці!", "Слава Україні!". Дівчата тримали прапор України з написом "Разом до перемоги!" та назвами багатьох міст держави.

//24tv.ua

Пізніше сьогодні в рамках етапу Кубка світу також відбудеться чоловіча естафета.

Етап Кубка світу завершиться  8 грудня. 

comments powered by HyperComments