Кубок України. 1/8 фіналу. Металіст - Говерла 1:1. Переможна нічия для Рахаєва

Четвер, 30 жовтня 2014, 10:26
Результативна нічия Металіста на виїзді в Ужгороді залишала харківській команді хороші шанси на загальний успіх у протистоянні з Говерлою. Цим шансом підопічні Рахаєва у матчі-відповді в підсумку скористалися, хоча, як завжди не обійшлося і без проблем. З перших хвилин зустрічі господарі поля прибрали ініціативу до своїх ніг, проводячи одну атаку за іншою. Говерла у свою чергу зі старту змушена була тільки захищатись. Це непогано виходило у підопічних Грозного до середини першого тайму. Повідомляє "Українська правда".
Кубок України. 1/8 фіналу. Металіст - Говерла 1:1. Переможна нічия для Рахаєва

 

На 11-й хвилині першу нагоду розпочити результат мав Кулаков, однак його удар з-за меж карного парирував Коваль. Ще через 10 хвилин просто забов'язаний був забивати Жажа, але бразилець якимось чином примудрився пробити повз ворота Говерли з метрів 5-ти!. Говерла на ці випади суперника нічим небезпечним не відповіла.

Моменти біля воріт Коваля надалі виникали все частіше, і на 39-й хвилині захист ужгородців таки дав слабину. Все почалося з невдалої спроби навісу від Шацьких, у підсумку, у підсумку підопічні Рахаєва провели зразкову контратаку: Шав'єр головою точно вибив м'яч на Чако Торреса, той протягнув його на половину поля Говерли і виконав передачу на хід Жажі, який на швидкості першим дотиком обіграв захисника, а другим відправив м'яч точно під поперечку воріт Коваля.

Після такого розвитку подій Говерла прийшла в себе лише у другому таймі, хоча старт другої 45-хвилинки знову був за Металістом. Два моменти втратив дебютант харківського клубу Давидов, який в старті змінив Гоменюка, мав нагоду відзначитися Сергій Болбат. Ужгородці відповіли небезпечним прострілом на 51-й хвилині від Акакпо. Через чотири хвилини гостро низом пробивав Фещук, але трохи не влучив. Міг забивати Максим вже через 5-х хвилин після першого епізодну, але цього разу удар нападника під поперечку парирував Дішленкович.

За 15 хвилин до фінального свистка обидва тренери використали ряд замін. Саме хід Грозного, який змінив Каверіна на Бурдужана, дозволила ужгордцям відновити паритет. Лучан змін скористатися класним пасом від Герасимюка, у підсумку перегравши 1 на 1 Дішленковича - знову привіт обороні Металіста. Говерла після цього успіху намагалася переломити хід зустрічі, однак сил і часу команді Грозного вже не вистачало на щось більше. Металіст за рахунок контролю м'яча таки довів справу до виходу в 1/4 фіналу Кубка України, залишивши з боротом змагань симпатичний ужгородський колектив.

 

comments powered by HyperComments