Луганська «Зоря» вилетіла з Кубку України

Четвер, 9 квітня 2015, 12:17
У другому чвертьфінальному поєдинку розіграшу Кубку динамівці обіграли мешканців Луганська з рахунком 2:0. Повідомляє сайт "Восточний дозор".
Луганська «Зоря» вилетіла з Кубку України

Оскільки в першому кубковому матчі ¼ фіналу «Зоря» поступилася киянам 1:2, в цій грі підопічним Юрія Вернидуба було необхідно забивати як мінімум два м'ячі. Гра розпочалася з атак луганчан, які спробували забити швидкий гол. Але зробити цього не вдалося, і до середини першого тайму ініціатива перейшла до хазяїв поля.

Відкрив рахунок Беланда на 32-ій хвилині. Після розіграшу кутового марокканський француз прекрасним ударом закрутив м'яча в далеку «дев'ятку» «Зорі» - 1:0.

Незабаром «чорно-білі» упустили відмінний шанс порівняти рахунок. Непогана контратака завершилася небезпечним ударом Малиновського, але «Динамо» в цьому епізоді повезло - м'яч пролетів в декількох сантиметрах від стойки.

На 43-ій хвилині кияни забили ще одного м'яча: Бетао виконав навіс в штрафну площу луганчан, і Теодорчик, випередивши усіх, головою вбив «круглого» в сітку - 2:0.

У другому таймі «Зоря» спробувала переламати хід поєдинку і провела серію атак, одна з яких завершилася небезпечним ударом Малишева -штанга! Кияни теж в обороні не відсиджувалися і могли довести лічбу до розгромного.

Утім, у луганчан можуть виникнути цілком справедливі претензії до арбітра: в середині другого тайму він не призначив пенальті у ворота «Динамо» за очевидний фол в штрафній площі на Петряке. Після цього епізоду «чорно-білі» зробили ще декілька спроб забити хоч би гол престижу, але лідери чемпіонату країни упевнено контролювали гру і довели її до перемоги.

Підсумок матчу 2:0, по сумі двох зустрічей 4:1 - і «Динамо» виходить в півфінал. «Зоря» ж тепер готується до ще одного матчу з підопічними Сергія Реброва, але вже у рамках регулярного чемпіонату України. Гра запланована на 12 квітня.

Нагадаємо, що 5 квітня «Зоря» в складному матчі з «Волинню» отримала перемогу.

 

comments powered by HyperComments