Дві харківські бігунки виграли змагання в Польщі і в Україні

Понеділок, 21 вересня 2015, 19:09
Марина Немченко отримала перемогу на чемпіонаті України з бігу по шосе на 10 км, а Наталія Батрак виграла міжнародний пробіг на 10 км, який відбувся в Польщі.
Дві харківські бігунки виграли змагання в Польщі і в Україні

20 вересня у Львові відбувся чемпіонат України з бігу по шосе на 10 км серед дорослих, молоді і юніорів. У змаганнях серед юніорів першою на фініші з результатом 35.07 хв. була харків'янка Марина Немченко. Найближчу суперницю - Вікторію Федчик з Рівненської області -Марина обійшла майже на 3 хвилини.

Ще один представник Харківської області – Андрій Дещенко - з результатом 30.37 зайняв сьоме місце в змаганнях серед молоді.

У свою чергу, 19 вересня в польському місті Олесьниця відбувся міжнародний пробіг «Меморіал Богуслава Псуйка», на якому дистанцію 10 км з результатом 38.48 хв. виграла харків'янка Наталія Батрак. Другою фінішувала спортсменка з Польщі.

У змаганнях серед чоловіків переміг кенієць Роберт Вамбуа Мбіті (29.51), а друге і третє місця між собою розділили українці Микола Юхимчук з Луцька (30.59) і Руслан Савчук з Коломиї (31.00).

comments powered by HyperComments