«Металістом» цікавляться бізнесмени, але купити не можуть

П'ятниця, 8 квітня 2016, 10:46
Харківській футбольний клуб нині живе фактично за рахунок трансферів колись проданих гравців.
«Металістом» цікавляться бізнесмени, але купити не можуть

Про це розповів голова Харківської облдержадміністрації в інтерв’ю виданню «Главком».

Ігор Райнін, зокрема, відкоментував поведінку нинішнього власника ФК Сергія Курченко: «У ситуації з «Металістом» він веде себе, як хлопчак. Він взяв клуб, що не він створював, погрався з ним, а тепер не хоче ні продавати його, ні фінансувати. Але це ж все-таки не іграшка і не застаріла модель телефону, а частина життя міста. Потрібно погасити борги «Металіста» і продати, якщо він не хоче далі його утримувати. Він не хоче продавати, фінансувати, гасити борги. Курченко — ображений хлопчик, який спеціально робить на зло харків'янам».

Нещодавно Олександр Ярославський зробив заяву, що ще не вирішив, чи хоче повертати «Металіст».

«Ми розмовляли з Олександром Владиленовичем до того, як він це сказав. Думаю, у Ярославського болить серце за «Металіст» і рано чи пізно він, скажімо так, повернеться в футбол. Це моє інтуїтивне відчуття. Він — харків'янин, часто приїжджає в місто, хоча у нього великий бізнес по всьому світу. Інші бізнесмени проявляють певні бажання з приводу «Металіста», але є багато юридичних моментів — зокрема, накопичені борги. Хтось їх оцінює в 20 мільйонів доларів, хтось — в 200 мільйонів, в залежності від того, як рахувати», — розказав губернатор.

Також Ігор Райнін розповів, що третина переселенців планують залишитись на Харківщині, та про плани на посаді до кінця року.

comments powered by HyperComments