У Харкові успішно пройшли змагання з триатлону

Неділя, 28 серпня 2016, 19:38
У них взяли участь 210 осіб, в тому числі 30 дівчат, з різних міст України.
У Харкові успішно пройшли змагання з триатлону

Спортсмени змагалися на так званій "полужелезной дистанції".

Їм потрібно було подолати три етапи: заплив (1,9 км) веломарафон (90 км) і біг (21 км). Спортсмени стартували в Журавлівському гідропарку і вирушили по маршруту, який пролягав через вулиці Героїв Праці, Шевченко, Матюшенко, спуск Весніна, вулицю Сумську, а завершили змагання на Білгородському шосе.

Перше місце з рахунком 4 години 7 хвилин зайняв тричі учасник Олімпійських ігор Данило Сапунов, друге - Сергій Кохан, третє - Іван Меньшиков. За 11 років, з 2000 по 2010 роки, Данило Сапунов взяв участь в 95 змаганнях під егідою Міжнародного союзу триатлону, 56 раз входив в топ-10, завоював 13 золотих медалей.

Як повідомив директор Департаменту у справах сім'ї, молоді та спорту міськради Олексій Чубаров, трасу учасники пройшли без травм. У будь-який момент їм готові були надати допомогу лікарі, а також по маршруту чергували 160 волонтерів.

Нагородження переможців відбулося на лижній базі Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди. Призовий фонд змагань склав 50 тис. Грн.

comments powered by HyperComments