У Харкові пройшов спортивний ярмарок

Субота, 10 вересня 2016, 19:23
10 вересня у День физкультури і спорту в Центральному парку культури і відпочинку імені Горького пройшов щорічний ярмарок «Харків - спортивна столиця».
У Харкові пройшов спортивний ярмарок

У ярмарку взяли участь понад 70 спортивних федерацій міста, які представляють різні види спорту. Змагання проходили на кількох локаціях. На головній сцені упродовж всього дня тривав фітнес-фестиваль, на центральній алеї – виставка спортивних клубів та організацій, на спортивних майданчиках – турніри з різних видів спорту: міні-футбол, волейбол, теніс тощо. Взяти участь в змаганнях змогли усі бажаючі.

Цікаво, що в цьому році (а ярмарок проводиться вже третій рік) було інтерактивніше: як спортсмени, так і неспортсмени взяли участь у різноманітних майстер-класах і тренуваннях. Крім того, відбулися показові виступи федерацій з єдиноборств і середньовічні баталії.

Публіка також масово підтягнулася на майданчики, де представляли екстремальні види: паркур, ролер-спорт, брейкданс. Особливий інтерес викликав бампербол – гра у футбол, коли футболісти знаходяться всередині куль. Таке в Харкові побачили уперше. 

 

comments powered by HyperComments