Федерація регбі України привітала Ярославського з 12-кратним чемпіонством «Олімпу»

Середа, 16 листопада 2016, 22:02
Федерація регбі України високо оцінила внесок відомого бізнесмена і мецената Олександра Ярославського як в становлення національної регбійної збірної, так і в гармонійний розвиток підростаючих поколінь українців.
Федерація регбі України привітала Ярославського з 12-кратним чемпіонством «Олімпу»

Про це в своєму листі з поздоровленнями з нагоди перемоги клубу «Олімп» в чемпіонаті України написав президент Федерації Євген Баженков.

«Шановний Олександре Владиленович!

Від імені Федерації регбі України щиро вітаю Вас, тренерський штаб та гравців регбійного клубу «Олімп» (Харків) з отриманням чергового, вже 12-го за рахунком, титулу чемпіона України з регбі-15 серед чоловічих команд Суперліги сезону 2016!

Протягом багатьох років клуб «Олімп» підтверджує високий статус серед когорти кращих українських регбійних колективів і панує на найвищій вершині українського спорту - регбійному Олімпі.


Отримане чемпіонське звання 2016 році командою «Олімп» (Харків) на внутрішній арені свідчить про надзвичайно потужному спортивному потенціалі Харківщини в спорті високих досягнень, і, тим самим, служить орієнтиром для інших українських клубів, гравців і фахівців.

Той значний внесок, який Ви здійснюєте, підтримуючи регбі регіону, спрямований не тільки на успіхи регбійного клубу «Олімп» (Харків) і чоловічої національної збірної команди України, а й на гармонійний розвиток молодого українського покоління - нашого майбутнього!У цей знаменний день від усієї душі бажаю особисто Вам, тренерському штабу і гравцям міцного здоров'я, невпинного руху вперед, успішного здійснення всіх Ваших задумів », - йдеться в документі.

Як повідомлялося раніше, в кінці жовтня харківський регбійний клуб «Олімп» за підсумками двох фінальних матчів, став дванадцятикратним чемпіоном України з регбі-15 серед команд Супер-ліги сезону 2016 року.

«Єдина команда в Харкові, яка дійсно прославляє наш регіон. Ми будемо підтримувати «Олімп» всіма силами і, думаю, дуже довго ... Всі діти нашого регіону, так і всієї країни повинні рівнятися на гравців «Олімпу», ось тоді і буде розвиток даного виду спорту », - заявив в своїх післяматчевих коментарях Олександр Ярославський , протягом багатьох років виступає почесним президентом клубу. Саме його підтримка дозволила «Олімпу» стати однією з найсильніших українських команд.

За 11 років вона зібрала безліч трофеїв, стабільно лідируючи в національній першості за різними версіями регбійних турнірів: 12 комплектів «золотих» медалей та 4 кубка України з регбі-15, 7 комплектів «золота» і 8 кубків з регбі-7. Крім того «Олімп» є клубом-основою національної регбійної збірної України, а Валерій Кочанов - її головним тренером.

 

comments powered by HyperComments