Хокей – у «кращих» традиціях футболу

Яша Томський  |  Вівторок, 6 грудня 2016, 00:53
Організатори український хокею, мабуть, також сповідують принципи організаторів українського футболу.
Хокей – у «кращих» традиціях футболу

Минулого тижня харківський хокейний клуб «Вітязь» повинен був зіграти два матчі в рамках чемпіонату України, але обидві зустрічі були скасовані. Принаймні, перенесені на більш пізній термін, як стверджують в УХЛ.

Харківська команда пропустила вже три матчі поспіль. За обопільною згодою клубів зустріч 22-го туру «Білий Барс» – «Вітязь», яка повинна була пройти в Білій Церкві 27 листопада, перенесена на 21 січня. Потім було оголошено про перенесення з 1 грудня на 25 січня поєдинку 23-го туру «Кривбас» – «Вітязь». Запланований на 4 грудня матч 24-го туру «Вітязь» – «Дженералз» (Київ) теж перенесений. Згідно офіційній версії, котру висуває Українська хокейна ліга, таке рішення прийнято у зв'язку з позаплановим відключенням електроенергії на арені «Салтівський лід» у Харкові і, як наслідок, неможливістю підготовки льоду. Грати у темряві, погодьтеся, не вельми зручно. Шайба ж – вона така маленька... Зостається тільки здогадуватися про справжні причини «позапланового» відключення.

Якщо ще чогось не скоїться, наступного разу «Вітязь» вийде на лід 7 грудня в Дружківці, де в матчі 25-го туру зустрінеться з лідером – донецьким «Донбасом».

Як повідомляла «Справжня варта», на стадії розіграшу чвертьфіналу Кубка України з футболу скасували два матчі, котрі мали відбутися 30 листопада: «Полтава» – «Шахтар» і  «Нафтовик» – «Динамо». На заваді стала неготовність футбольних полів: газони заморозилися і стали травматичними для футболістів.

А для хокею – цілком те що треба!.. Оперативної координації між спортивними чиновниками, походу, бракує.

comments powered by HyperComments