Переможці й призери студентського чемпіонату світу з самбо отримали нагороди від ХОДА

Вівторок, 27 грудня 2016, 23:31
26 грудня відбулася урочиста зустріч начальника Управління у справах молоді та спорту обладміністрації Віталія Кириленка зі спортсменами.
Переможці й призери студентського чемпіонату світу з самбо отримали нагороди від ХОДА

«Вітаю самбістів та їх тренерів з успішним виступом на чемпіонаті. Нам дуже приємно, що харків’яни сьогодні гідно представляють Україну на міжнародній арені. Бажаю вам успіхів і натхнення й у новому році», -  звернувся до присутніх Віталій Кириленко.

Під час урочистостей начальник Управління у справах молоді та спорту ХОДА вручив спортсменам Почесні грамоти облдержадміністрації.

Так, за досягнення високих спортивних результатів на чемпіонаті світу з боротьби самбо серед студентів, вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики в сфері фізичної культури та спорту та піднесення міжнародного авторитету України Почесними грамотами Харківської облдержадміністрації були нагороджені переможці чемпіонату Дмитро Стеценко та Анастасія Шевченко, срібний призер Владислав Березка, а також володарі бронзових медалей - Дмитро Євдошенко, Артур Саркісян та Артем Гуляєв.

«Ми, в свою чергу, будемо намагатися і далі гарно виступати, завойовувати медалі та гідно представляти Харківську область і Україну на міжнародній арені», - подякував Артем Гуляєв.

Нагадаємо, з 9 по 11 грудня на Кіпрі відбувся перший в історії чемпіонат світу з самбо серед студентів, на якому збірна України виборола 12 медалей і рівно половина з них була на рахунку харків’ян.

 

comments powered by HyperComments