Харківські фігуристи стали переможцями всесвітньої Універсіади

Понеділок, 6 лютого 2017, 20:21
Харківські фігуристи Олександра Назарова та Максим Нікітін здобули «золото» у спортивних танцях на льоду на Всесвітній Універсіаді, котра триває у Казахстані.
Харківські фігуристи стали переможцями всесвітньої Універсіади

Олександра та Максим, які є студентами Харківської державної академії фізкультури та спорту, стали кращими як у короткій програмі, так і у довільній, набравши загалом рекордні для себе 165,62 балів.

Срібні медалі Універсіади дісталися росіянам Софії Євдокимовій та Єгору Базіну (156,96 бали), а бронзові нагороди вибороли Шарі Кох і Крістіан Нойштерн з Німеччини (154,00 бали).

Тиждень тому Олександра Назарова та Максим Нікітін увійшли в ТОП-10 кращих танцювальних пар континенту, посівши дев’яте місце на чемпіонаті Європи.

Зазначимо також, що за підсумками дев’яти змагальних днів на Універсіаді студентська збірна України вже здобула дві золоті, дві срібні та чотири бронзові нагороди та посідає восьме місце в медальному заліку. Серед цих нагород також є і дві «бронзи», які в змаганнях зі сноуборду здобув студент Харківської державної академії фізкультури та спорту Олександр Белінський.

 

comments powered by HyperComments