«Шахтар» – «Сельта»: коли понти не спрацювали

Яша Томський  |  П'ятниця, 24 лютого 2017, 02:01
«Шахтар» у Харкові не показав ту гру, яку від нього чекали вболівальники
«Шахтар» – «Сельта»: коли понти не спрацювали

Матч 1/16 фіналу Ліги Європи між донецьким «Шахтарем» (Україна) і командою із Віго «Сельта» (Іспанія) судив рефері із Сербії Славку Вінчич – нефартовий, за багатьма враженнями і оцінками спеціалістів, арбітр, котрий після матчу у Франції, де «Динамо» програло «Генгаму», з продачі телекоментатора Василя Вацка отримав «почесне» звання «тридвараз».

Втім, справа не в ньому. «Шахтар» сам "облажався". Нехай тепер вважає харківську арену теж нефартовою і «тридваразною», але тримаючи рахунок 0:0 практично до самого кінця матчу, насамкінець здувся. На 90-й хвилині «Сельта» потугами Аспаса реалізувала пеналя і скерувала гру в овертайм.

Далі було довго і нудно. Силочки більше лишалося в іспанців, і на 108-й хвилині вийшов на заміну Хозабед, подав з кутового, Кабраль виграв верхову боротьбу в «target_blank Лещука» і послав м'яч у мережу. 0:2. «Кротам» лишалося бити двічі, але на жаль і ах!

Таким чином, «Сельта» домоглася свого амбітного, а «Шахтар» тепер буде грати у внутрішньому чемпіонаті України. Й на тому спасибі!

А ще варто сказати спасибі уболівальникам у Харкові – понад 33 тисячі глядачів підтримали команду, а потім, розчаровані в успіху улюбленої команди, обгорнуті в «рози» шахтарського клубу, нахабно вимагали «дай сігарєту» у пересічних перехожих. Ще й погрожували...

comments powered by HyperComments