У Харкові підвищили кваліфікацію футзальних тренерів / Фото

Середа, 8 березня 2017, 13:41
До процесу навчання залучили кращі викладацькі кадри Харківщини
У Харкові підвищили кваліфікацію футзальних тренерів / Фото

У Харкові в рамках «Програми підвищення кваліфікації тренерів з футзалу категорії «С» диплома ФФУ-АФУ» здійснили п'ятий випуск фахівців. Програма стосується тих, хто планує працювати з футзалістами в дитячо-юнацькому та масовому футзалі.

Програма передбачає базове викладання теоретичних, методичних і практичних основ багаторічної підготовки футболістів, зазначили в Асоціації футзалу України.

Зазначається, що семінари, які завершились 3 березня, вперше проводились не у Києві. У Харкові теоретичні заняття проходили в аудиторіях Харківської державної академії фізичної культури, а практичні – у спорткомплексі «Каразінський».

Організаторам вдалося залучити кращі викладацькі кадри, що працюють в області теорії і практики футболу та футзалу. Серед них, зокрема, були головний тренер МФК «Локомотив» (Харків) Євген Ривкін та Юрій Воложенко з Комітету арбітражу Асоціації футзалу України.

Перший «виїзний випуск Програми» склав 21 особу, що працюють у різних сферах вітчизняного футзалу та представляють Харків, Дніпро і Донецьк. Випускний іспит, який приймала екзаменаційна комісія на чолі з представником Центру ліцензування ФФУ Геннадієм Лисенчуком, успішно склали такі слухачі: Олександр Кузьменко, Антон Стрілець, Сергій Анцупов, Григорій Кузьміних, Костянтин Шиман, Василь Симонов, Анатолій Подвойський, Олексій Алісов, Костянтин Татаренко, Юрій Ващенко, Сергій Гриценко, Михайло Болдирєв, Віталій Дацько, Володимир Ольховський, Руслан Щербак, Валерій Кушка, Олександр Богуш, Ігор Шишка, Олексій Фесенко, Денис Кулаков та Віктор Родіонов.

Раніше повідомлялося про змагання на першість Східного оперативно-територіального об’єднання з міні-футболу, які пройшли у Харкові.

comments powered by HyperComments