Чому «Металіста» не видно у чемпіонаті Харківської області?

Вівторок, 21 березня 2017, 05:17
У матчах першості Харківської області замість команди «Металіст 1925» грає команда «Металіст юніор».
Чому «Металіста» не видно у чемпіонаті Харківської області?

Основний склад футбольної команди «Металіст 1925» наразі знаходиться на навчально-тренувальному зборі в Ужгороді.

Як запевняє головний тренер «Металіста 1925» Олександр Призетко, практично всі гравці, які перебувають на зборі, отримали ігрову практику.

«Ці ігри дають ґрунт для роздумів над стартовим складом, тому що не всі спортсмени, від яких ми чогось очікували, себе проявили, – розповідає головний тренер. – Все-таки тренування тренуваннями, а ось ігри, тим більше з суперниками непоганого рівня, дають поживу для роздумів».

Зокрема, на думку Олександра Призетка, хорошим спаринг-партнером став віце-чемпіон Закарпатської області, фіналіст Кубка і володар Суперкубка краю «Севлюш» з Виноградова:

«У будь-якій грі на зборі, незалежно від того, чи грає команда під навантаженням чи ні, хлопці повинні виходити і віддаватися на всі сто відсотків. У принципі для мене важливий і результат, тому що психологія переможця потім переноситься і на ігри чемпіонату. Якщо команда програє всі ігри на зборах, я особисто не уявляю, як це психологічно не впливає на команду. Все впливає, це все одно негативний фон на тренуваннях, а коли команда виграє, йдуть позитивні емоції. Залишається робота над помилками, які, без сумніву, є в цих іграх, і йти далі», – вважає головний тренер команди «Металіст 1925».

comments powered by HyperComments