На Харківщину повертається великий футбол – Світлична

Неділя, 7 травня 2017, 11:43
5 травня кубок України з футболу прибув до Харківської області. Представники Федерації футболу України передали його голові ХОДА.
На Харківщину повертається великий футбол – Світлична

«На Харківщину повертається великий футбол, – підкреслила Світлична, – я дуже вдячна президенту Федерації футболу України Андрію Павелку за те, що підписаний у 2016 році меморандум про співпрацю між облдержадміністрацією та ФФУ дає змогу підтримувати та розвивати харківський футбол. Ми маємо один з найкращих та найпотужніших стадіонів в Україні, який має можливість приймати матчі європейського рівня та, звісно, фінал Кубку України з футболу. Я надзвичайно задоволена тим, що вболівальники не лише з нашого регіону, але й з усієї України зможуть насолодитися фіналом між двома найсильнішими командами – «Динамо» та «Шахтар» - та отримати купу позитивних емоцій».

Для того, щоб всі вболівальники могли подивитися на Кубок України, його буде встановлено в безпечному та зручному місці.

«Кубок на тиждень стане святом футболу в Харкові. Співпраця обласної державної адміністрації та Федерації футболу України, особисто керівників – Андрія Павелка та Юлії Світличної – дає свої результати, – зазначив Іван Федоренко, директор Департаменту з питань стадіонів та безпеки проведення змагань і реалізації спеціальних проектів ФФУ, – фінал Кубку України проводитиметься на Харківщині. Я впевнений, що це гарний поштовх для розвитку цього виду спорту в регіоні».

Фінальний матч Кубку України з футболу між командами «Динамо» (Київ) та «Шахтар» (Донецьк) відбудеться 17 травня на КП ОСК «Металіст».

Як повідомляла «Справжня варта», нещодавно донецький «Шахтар» став десятиразовим чемпіоном України. Під час матчу 28-го туру української Прем'єр-ліги у Харкові він з рахунком 3:2 переграв «Зорю».

comments powered by HyperComments