«Еліна Світоліна буде представлена до державної нагороди» – Світлична

Середа, 7 червня 2017, 19:55
Перша ракетка України Еліна Світоліна завершила свої виступи на тенісному турнірі Ролан Гарос у Паріжі.
«Еліна Світоліна буде представлена до державної нагороди» – Світлична

Харківська тенісистка вдруге в кар'єрі виступила у чвертьфіналі на турнірах Великого Шолома. В матчі проти румунки Сімони Халеп українка вела з рахунком 6:3 5:1, повідомляє «Справжня Варта». Проте, кращій тенісістці України знову не пощастило. Еліні не вдалося втримати перевагу у другій партії, а також реалізувати матчбол на тайбрейку. У підсумку сет завершився поразкою, після чого румунка взяла всі шість геймів у вирішальній партії.

«Не варто говорити про цей матч, як про поганий досвіді, навпаки, це був хороший досвід, – сказала Еліна після гри. – Я в порядку, сьогодні буде сумно, але завтра настане інший день і життя продовжуватиметься. Я нічого не можу вдіяти. Для мене в цьому є якийсь момент невдачі, можливо. Але не те що б життя раптом стала погане. Я все ще буду п'ятою ракеткою світу з наступного тижня і у мене будуть мої чотири титули. Ніхто цього у мене не відніме».

Слова підтримки Еліні висловила голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична:

«Еліна Світоліна – ти велика спортсменка! Сьогодні був не твій день, так буває. Але ти найкраща, і ніколи в цьому не сумнівайся. Ти вже дуже багато зробила для України. Тому повністю справедливо, що Харківська ОДА ініціює представлення тебе до державної нагороди. Впевнена, Президент України підтримає. Він завжди підтримує людей, які не словом, а ділом доводять любов до України. Це і є справжній патріотизм! Дякую тобі, батькам та Юрію Сапронову за те, що робите!», – написала Юлія Світлична у Facebook.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments