У Харків на боксерський турнір не пустили російську збірну

Четвер, 15 червня 2017, 01:44
В Україну не пропустили дев'ятьох громадян Росії – учасників та вболівальників чемпіонату з боксу.
У Харків на боксерський турнір не пустили російську збірну

У середу на кордоні з Росією в Харківській області співробітники Держприкордонслужби спільно з взаємодіючими органами виявили та не пропустили в Україну громадян Російської Федерації. Всі вони – учасники і акредитовані особи російської команди на чемпіонат Європи з боксу, повідомляє «Справжня Варта».

Як відомо в Харкові з 16 по 24 червня пройде континентальний турнір з боксу – чемпіонат Європи серед чоловіків.

Росіяни їхали на змагання поїздом «Москва-Харків» разом з іншими учасниками делегації у складі 39 осіб. Під час прикордонного контролю та проведення перевірки прикордонники встановили, що 9 російських громадян порушили порядок в'їзду на тимчасово окуповану територію АР Крим. Саме тому їх і не пустили на територію України зараз і заборонили в'їзд в Україну терміном на 3 роки. Серед тих, кого повернули назад, – безпосередні учасники змагання, тренери, представники по роботі з медіа, вболівальники, а також – що не менш цікаве – двоє співробітників російського пропагандистського каналу LifeNews.

Взагалі, з 1 червня прикордонники вже активно оформляють учасників чемпіонату Європи з боксу в Харкові. Всього кордон перетнули 146 осіб – учасників 14 команд.

Чемпіонат Європи з боксу – це один з головних кваліфікаційних турнірів, на якому будуть розіграні ліцензії на чемпіонат світу з боксу в Гамбурзі цієї осені.

comments powered by HyperComments