«Металіст 1925» влаштував показ мод / ФОТО

Яша Томський  |  П'ятниця, 7 липня 2017, 20:31
У новий футбольний сезон харківський «Металіст 1925» входить з новим дрес-кодом.
«Металіст 1925» влаштував показ мод / ФОТО

А також під новим логотипом, повідомляє «Справжня Варта».

Нещодавно клуб уклав контракт із технічним спонсором із Італії. І от настав час, коли гравці команди на подіумі прес-центру ОСК «Металіст» продемонстрували плоди трудів італійських кутюр'є – комплекти ігрової та тренувальної форми і вихідний комплект з логотипом клубу і логотипами спонсорів. Логотип клубу виконаний в традиційних клубних кольорах – жовтому і синьому, з літерою «М» і датою «1925».

У сезоні, котрий щойно минув, «Металіст 1925» став віце-чемпіоном України серед аматорів і перейшов у категорію професійних клубів. Тепер, як каже генеральний директор клубу Володимир Лінке, завдання максимальні: якомога швидше повернутися у вищий дивізіон. Втім, точніше буде – не «повернутися», а «вийти». Воно, звісно, зрозуміло, що «Металіст 1925» – це той самий наш славний «Металіст». Але ж з юридичної точки точки зору – це зовсім інша контора. Тим паче, до числа засновників «Металіста 1925» входить один з найавторитетніших юристів України – не дасть збрехати...

Крім того, команда поповнилася чотирма новими гравцями, яким головний тренер Олександр Призетко вручив комплекти ігрової форми (отієї самої, що презентували) з їхніми прізвищами та номерами.

Також були представлені нові спонсори команди, з якими керівництво клубу домовилося на майбутній сезон.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments