Харківські тенісисти перемогли на змаганнях у Туреччині

Середа, 26 липня 2017, 21:03
Анастасія Васильєва та Марат Дев’ятьяров здобули парні титули на турнірах, які з 17 по 23 липня відбувалися в турецьких містах Бурса і Стамбул.
Харківські тенісисти перемогли на змаганнях у Туреччині

У парному розряді турніру ITF Womens Circuit у Бурсі Анастасія Васильєва грала в дуеті з російською тенісисткою Валентиною Івахненко і у фіналі з рахунком 6:3, 5:7, 10:1 здолала Дею Гердзелас з Боснії і Герцеговини та росіянку Олександру Поспєлову, повідомляє «Справжня Варта».

В одиночному жіночому розряді Анастасія завершила змагання після першого раунду, поступившись 6:7, 3:6 Іпек Сойл з Туреччини, яка в підсумку стала фіналісткою турніру.

В Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА зазначають, що здобутий парний титул на цих змаганнях для харків’янки став першим у цьому сезоні та вже 27-м - у кар’єрі.

Марат Дев’ятьяров виграв парний титул на турнірі ITF категорії Futures «Koza WOS Cup», який відбувся в Стамбулі. Переможний дует з харків’янином склав Сарп Агабігун з Туреччини. У фіналі вони з рахунком 6:2, 7:6 здолали болгарина Васко Младенова та росіянина Олександра Ігошина, якому, до речі, Марат поступився на цьому турнірі у другому раунді особистих змагань.

Для Марата цей парний титул став другим у сезоні та 11-м - у кар’єрі.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments