«Металіст 1925» знаходиться в стадії розгону

Яша Томський  |  Понеділок, 7 серпня 2017, 20:08
Харківський ФК «Металіст 1925» переміг в гостях в матчі четвертого туру першості України в другій лізі сімферопольську «Таврію» з досить великим рахунком – 3:0.
«Металіст 1925» знаходиться в стадії розгону

Зустріч проходила у Новій Каховці на Херсонщині: адже відтворений менше року тому кримський клуб, як відомо, базується саме там, повідомляє кореспондент «Справжньої Варти».

Вже на 20-й хвилині Сергій Давидов вивів гостей вперед, а на 23-й Владислав Ємельянов збільшив розрив. 0:2 – із таким рахунком завершився перший тайм.

А в середині другої половини зустрічі новобранець «Металіста 1925» Єгор Чегурко встановив остаточний результат 0:3. До речі, цей футболіст виступав раніше за колишній «Металіст», а весь минулий сезон і початок нинішнього провів в команді першої ліги «Колос» з Ковалівки (Київська область).

Перемога, що стала для підопічних Олександра Призетка другою поспіль, дозволила «Металісту 1925» набрати в чотирьох матчах шість очок і піднятися з сьомої сходинки турнірної таблиці групи Б на п'яту.

Сергій Давидов з чотирма забитими м'ячами очолив список бомбардирів групи.

9 серпня в 17.30 харків'яни в поєдинку п'ятого туру приймуть на стадіоні «Металіст» миколаївський «Суднобудівник», котрий посідає десяте місце з двома очками після трьох зустрічей.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments