«Геліос» зазнав першої поразки

Яша Томський  |  Понеділок, 7 серпня 2017, 23:26
У матчі четвертого туру харківський «Геліос» зазнав першої поразки в першості України в першій лізі сезону-2017/18, поступившись на рідній «Геліос-Арені» столичному клубу «Арсенал-Київ» в 0:1.
«Геліос» зазнав першої поразки

Долю поєдинку, що проходив в 35-градусну спеку, вирішив єдиний м'яч, забитий на 68-й хвилині, повідомляє кореспондент «Справжньої Варти».

Після навісу зліва Сергія Семенюка його партнер Вадим Семчук продовжив політ м'яча до дальньої штанги, а Олексій Майданевич завершив цю комбінацію арсенальців взяттям воріт. Правда, вже через три хвилини м'яч побував у воротах киян, але арбітр гол не зарахував, зафіксувавши порушення правил в атаці: впав у своїй штрафній Дмитро Зозуля після того, як воротар «канонірів» Сергій Сітало парирував потужний удар харків'янина Дмитра Скоблова зі штрафного.

Ця поразка опустила «Геліос» з першого місця відразу на п'яте – настільки щільно команди розташовуються в турнірці. У «сонячних» залишилося 9 очок.

Напередодні у Києві відбулося жеребкування 1/16 фіналу розіграшу Кубка України. Суперником «Геліоса» на цьому етапі стала чернігівська «Десна», яка в минулому році як раз і вибила «сонячних» з цього турніру. Тож у харківських футболістів з'явився відмінний шанс взяти реванш. Зустріч пройде в Харкові 20 вересня.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments