Харківський боксер отримав 14-у перемогу на професійному рингу

Понеділок, 21 серпня 2017, 18:12
Спочатку він послал американця в нокдаун, а потім добив влучними ударами по голові
Харківський боксер отримав 14-у перемогу на професійному рингу

19 серпня в американському місті Лінкольн відбувся вечір професійного боксу, - повідомляє «Справжня Варта».

Харків’янин захопив ініціативу вже з першого раунду, але його суперник, який до цієї зустрічі провів 18 боїв на професійному ринзі, 13 з яких завершив достроково та лише один програв, досить вміло захищався.

«Тим не менш, у шостому раунді Олександру Гвоздику вдалося нанести потужній правий боковий у голову суперника, який повалив Крейга на настил рингу, - розповідають в Управлінні у справах молоді та спорту ХОДА. - Рефері відрахував американцю нокдаун, та тільки той піднявся, українець пішов на добивання, і, притиснувши суперника до канатів, став завдавати влучних ударів. Врешті в хід поєдинку втрутився рефері, який зупинив бій та оголосив дострокову перемогу Олександра технічним нокаутом».

Таким чином Олександр Гвоздик переможно провів усі свої 14 поєдинків на професійному ринзі, та 12 з них завершив достроково. 

Як раніше писала «Справжня Варта», українським боксерам на Чемпіонаті Європи вдалося здобути три “золотих” медалі: фоторепортаж.

До української збірної на Чемпіонаті входили Назар Куротчин (49 кг), Дмитро Замотаєв (52 кг), Микола Буценко (56 кг), Юрій Шестак (60 кг), Мгер Оганісян (64 кг), Євген Барабанов (69 кг), Олександр Хижняк (75 кг), Володимир Скрипка (81 кг), Рамазан Муслімов (91 кг), Віктор Вихрист (+91 кг).

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments