Харків’яни змагаються на чемпіонаті світу з боротьби

Середа, 23 серпня 2017, 12:03
Дімітрій Тімченко непогано виступив у Парижі
Харків’яни змагаються на чемпіонаті світу з боротьби

Його результат - п'яте  місце у боротьбі греко-римського стилю у ваговій категорії до 98кг, - повідомляє «Справжня Варта».  

Минулого року Тімченко посів третє місце на чемпіонаті світу.

Дімітрій здолав суперників з Японії, Естонії та Сербії, але в півфіналі поступився майбутньому срібному призеру - росіянину Мусі Євлоєву. У двобої за «бронзу» проти Балажа Киша з Угорщини харків’янин також зазнав поразки та посів, таким чином, п’яте місце. Чемпіоном світу в цій ваговій категорії став борець з Вірменії Артур Алексанян.

Чемпіонат триватиме в столиці Франції до 26 серпня. Попереду виступи представників вільної боротьби, де за медалі в чоловічій ваговій категорії до 125кг боротиметься харків’янин Ален Засєєв. 

Як раніше писала «Справжня Варта», харківські тенісисти Марина Чернишова та Марат Дев'ятьяров перемогли на турнірах Міжнародної федерації тенісу (ITF).

18-річна українська тенісистка Марина Чернишова стала переможницею турніру ITF в Івано-Франківську. У фіналі юна харків'янка обіграла четверту ракетку турніру, швейцарку Карін Кеннель: 6:4, 3:6, 6:0. Боротьба тривала 2 години 19 хвилин.

Марина Чернишова разом з іншою українкою - Веронікою Капшай - виграли і парний титул в Івано-Франківську. У фіналі український дует обіграв румунсько-український пару Кадар/Корашвілі.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments