Харківський «Металіст 1925» дотиснув таврійців і виходить на корабелів

Яша Томський  |  Понеділок, 9 жовтня 2017, 20:59
У матчі 15-го туру чемпіонату України у другій лізі харківський «Металіст 1925» переграв «Таврію-Сімферополь», завдяки чому набрав 35 очок і зберіг лідируючу позицію в своїй групі Б.
Харківський «Металіст 1925» дотиснув таврійців і виходить на корабелів

У матчі першого кола харків'яни впевнено переграли суперника на його полі в Новій Каховці Херсонської області 3:0, а для досягнення перемоги в домашньому поєдинку, за яким з трибун стадіона «Металіст» спостерігали 2690 уболівальників, довелося докласти чимало зусиль, передає кореспондент «Справжньої Варти».

Буквально на восьмій хвилині після розіграшу кутового Ігор Чередниченко ударом головою вивів «Металіст 1925» вперед, а ще за чотири хвилини кращий бомбардир першості Сергій Давидов з подачі свого тезки Романова збільшив розрив до 2:0 (довівши, до речі, свій особистий снайперський список до 19 м'ячів). Проте, непоступливі гості не здалися. Невдовзі їм вдалася швидка атака правим флангом, і після прострілу в центр штрафної Вадим Воронченко точно пробив по воротах Дениса Дьякова. Свої ворота намагався врятувати захисник Юрій Буличов, але перервати політ м'яча не зумів. В рахунок 2:1 закінчився перший тайм.

По перерві більше атакували харківські футболісти, але довести справу до взяття воріт не могли. Зате це вдалося вдруге гостям, коли після навісу зі штрафного спритнішим за всіх у штрафному майданчику був Владислав Кушнір. 2:2 – однак такий нічийний рахунок зберігався недовго. На 78-й хвилині після навісу Владислава Краєва від кутового прапорця Юрій Буличов другим дотиком відправив м'яч у сітку воріт «Таврії» і приніс «Металісту 1925» перемогу 3:2.

11 жовтня харківська команда в рамках 16-го туру зіграє у Миколаєві з тамтешнім «Суднобудівником».

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments