Харківська тенісистка Еліна Світоліна почала з поразки

Понеділок, 23 жовтня 2017, 20:22
Перша ракетка України Еліна Світоліна свої виступи на підсумковому турнірі WTA в Сінгапурі почала з поразки.
Харківська тенісистка Еліна Світоліна почала з поразки

У дебютному матчі в Червоній групі харків'янка у двох партіях поступилася датчанці Каролін Возняцкі 2:6, 0:6, повідомляє «Справжня Варта».

На початку матчу гра була рівною, але після рахунку 2:2 Кароліна Возняцкі виграла поспіль 10 геймів. Це стало її першою перемогою над Світоліною в чотирьох очних зустрічах – цого року українка двічі впевнено перемагала датчанку в фіналах турнірів WTA Premier 5 (Дубай і Торонто).

«Сьогодні я втратила свій ритм після пари геймів. Відчувала себе не в своїй тарілці. Були дуже погані відчуття на корті. Сьогодні був поганий день. Але вже за дві години буде новий день, – не втрачає оптимізму Еліна Світоліна. – Я постараюся перегрупуватися, прибрати негативні думки. У середу я граю з Гарсією. У нас був дуже важкий матч в Пекіні. Я могла його виграти і в двох і в трьох сетах, я не використовувала багато шансів. Але з того матчу я зробила кілька висновків, які постараюся використовувати в матчі проти неї тут, в Сінгапурі».

У «наступниці» Еліни Світоліної –  Каролін Гарсією з Франції здобула впевнену перемогу 6:4, 6:2 перша ракетка світу румунка Сімоан Халеп в іншому поєдинку «Червоної групи». Всі три дебютантки (Остапенко, Гарсія та Світоліна) підсумкового чемпіонату програли свої стартові матчі в двох сетах.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments