Харків'яни на велосипедах привезли з Кропивницького доробок, гідний банківської скрині

П'ятниця, 3 листопада 2017, 02:47
На чемпіонаті України з велокросу в індивідуальних і групових перегонах та естафеті збірна Харківщини завоювала шість медалей
Харків'яни на велосипедах привезли з Кропивницького доробок, гідний банківської скрині

Харківські велосипедисти у Кропивницькому наїздили на «золото» та інші цінні метали, повідомляє «Справжня Варта».

У змаганнях взяли участь понад 100 спортсменів з 10 областей України, а у підсумку харківці здобули дві золоті, дві срібні та дві бронзові нагороди.

Двічі на перше місце після змаганнь серед юніорок підіймалася Марина Алтухова. Вона перемогла в індивідуальних і групових перегонах, а також разом з іншими харківськими спортсменками – Аліною Богдан та Марією Долудою – випередила в естафеті суперниць з Житомирської та Миколаївської областей. Які, відповідно, посіли друге та третє місця.

Срібними призерами чемпіонату стали: Аліна Богдан – в індивідуальних і групових перегонах серед юніорок, а також в естафеті – юніорська команда Харківської області, до складу якої увійшли Захар Мельник-Семенюк, Олексій Лавренко, Микола Худяков та Микола Дербін. Поступилися харків’яни лише суперникам з міста – господаря змагань Кропивницького.

Бронзовими призерами стали: Микола Дербін (індивідуальні та групові перегони серед юніорів) та юнацька збірна Харківської області – в естафеті. До складу команди увійшли Микола Сухопалов, Михайло Аксьонов, Олександр Курило і Роман Московченко.

У командному заліку в групових перегонах серед юніорів збірна Харківської області посіла перше місце, а в змаганнях серед чоловіків – третє.

Більше новин за темою читайте на сайті «Справжньої Варти».

comments powered by HyperComments