Харківські юніори здобули медалі на змаганнях з греко-римської боротьби

П'ятниця, 17 листопада 2017, 11:33
В Миколаєві пройшли змагання, під час яких спортсмени з Харкова здобули чотири медалі.
Харківські юніори здобули медалі на змаганнях з греко-римської боротьби

У змаганнях з греко-римської боротьби брали участь понад 150 спортсменів  з дев’ятнадцяти регіонів країни. Це були учасники 1998-2000 років народження. Щодо харківських борців, то вони змогли завоювати дві срібні та дві бронзові медалі. Андрій Кулик посів друге місце в ваговій категорії до 66 кг. У фіналі він поступився Сергію Грушину, супернику з Донецької області.

Також срібним призером став Владислав Коваленко у ваговій категорії до 120 кг. Він поступився Олександру Євдокимову із Запорізької області. Третє місце в цій категорії дісталося Мехрдаду Хекмату. Також бронзовим призером Кубку став Руслан Конєв у ваговій категорії до 84 кг.

В результаті змагань у загальнокомандному заліку харківська збірна посіла четверте місце. Переможцями стали спортсмени з Київської області.

Як повідомляла «Справжня варта», Харків прийме Чемпіонат світу з військово-спортивного багатоборства. В змаганнях братимуть участь спортсмени з 15 країн. Чемпіонат світу з військово-спортивного багатоборства триватиме з 24 по 26 листопада.

comments powered by HyperComments