Харківські спортсмени стали переможцями на чемпіонаті з плавання

Понеділок, 27 листопада 2017, 17:03
Плавці з Харкова здобули перемогу на домашньому чемпіонаті України.
Харківські спортсмени стали переможцями на чемпіонаті з плавання

З 23 по 25 листопада в харківському басейні «Акварена» проходив чемпіонат України з плавання серед юніорів. Участь в змаганнях брали більше 300 спортсменів віком до 16 років з 19 областей країни, передає Управління у справах молоді та спорту ХОДА. Згідно кінцевим підсумкам, харків’яни змогли вибороти шістнадцять золотих, п’ять срібних та шість бронзових медалей.

Більше всього медалей здобув Максим Голубничий. Він став переможцем на п’яти дистанціях в індивідуальному плаванні та двох естафетах. Крім того, в одній з естафет В’ячеслав Балашов, Тетяна Євмінова, Аліса Манойло та Валентин Нестеркін змогли встановити юнацький рекорд України. Харківські плавці перемогли і в загальнокомандному заліку. Друге місце дісталось київській збірній, а третє – одеській.

Як повідомляла «Справжня варта», харківській спортсмен став бронзовим призером чемпіонату світу з боротьби. З 21 по 26 листопада в Польщі проходили змагання, під час яких Данило Картавий здобув бронзову медаль у ваговій категорії до 125 кг.

comments powered by HyperComments