Найкориснішим харків'янином став американець

Яша Томський  |  Середа, 6 грудня 2017, 19:12
Навіть і в програшній ситуації з'являються корисні люди.
Найкориснішим харків'янином став американець

Решту баскетболістів «Політехніка», звісно, даремними теж не назвеш, але «що маємо – то маємо»...

Харківський баскетбольний клуб «Політехнік» провів два чергових матчи в рамках чемпіонату України в чоловічій Суперлізі, і в обох зазнав невдачі.

Спочатку підопічні Тимура Арабаджи брали в спорткомплексі НТУ «ХПІ» одного з лідерів – столичний «Будiвельник», котрий посідає друге місце. Вже після першої чверті «політехніки» відпустили «будівельників» на 12 очок (14:26), а до великій перерви розрив збільшився до 21 пункту (30:51). У другій половині матчу харківці постаралися перехопити ініціативу, але це дозволило лише трохи скоротити відставання. На кінець півгодини гри рахунок на таблі був 54:70, а фінальна сирена зафіксувала поразку «Політехніка» в 81:96.

Найкориснішим гравцем у складі харківської команди став американський легіонер Бо Джейк Барнс, який набрав 25 очок, а також зробив чотири підбори м'яча під щитами і чотири результативні передачі. У гостей Руслан Отверченко набрав 21 очко і зробив чотири підбору і дві результативні передачі.

Через день в тому ж спорткомплексі «Політехнік» зустрічався із займаючими третю позицію «Черкаськими мавпами». За шустростью мавп харків'яни явно не встигали і весь час виконували роль наздоганяючих. Але наздогнати цей ческасскій «зоопарк» так і не спромоглися. До великої перерви зберігалася різниця в сім очок – 39:46, а після трьох періодів «політехніки» були на одиницю ближче до суперника. Заключну чверть виграли гості – 17:20, вони ж і перемогли в матчі – 83:92.

Найрезультативнішими гравцями матчу стали набрали по 23 очки сербський легіонер «Політехніка» Нікола Вуйович (зробив також п'ять підборів) і американський легіонер «Черкаських мавп» Марвін Джефферсон (на його рахунку вісім підборів під щитами).

Тепер з 13-ма очками після 11-ти зустрічей «Політехнік» займає в турнірній таблиці останнє, восьме місце.

8 грудня харків'яни у спорткомплексі «Локомотив» прийматимуть БК «Запоріжжя-ZOG», який знаходиться на сьомому місці, а 10 грудня там же зустрінуть МБК «Миколаїв», котрий сидить на четвертому місці.

 

comments powered by HyperComments