«Металіст 1925» зацікавився бразильцями

Понеділок, 5 лютого 2018, 20:41
На другому 12-денному навчально-тренувальному зборі «Металіста 1925» в Харкові з командою тренуються четвірка молодих бразильських футболістів.
«Металіст 1925» зацікавився бразильцями

Бразильці сподіваються вже навесні стати повноправними гравцями команди. Із двома з них, до речі, в кінці минулого року клуб вже уклав попередні контракти.

Хто ж вони, перші можливі легіонери харківської футбольної команди, яка поставила собі за мету якнайшвидше вийти у «вишку»?

Всі четверо – працьовиті молоді хлопці. Як і все бразильці, у футбол грають з раннього дитинства. Віліам Марсилио і Луїз Фернандо (обом по 21 року і саме з ними попередні контракти і укладені) – гравці середньої лінії, націлені на атаку. Перший – класична «десятка», володіє відмінною технікою і баченням поля, другий – фланговий футболіст, здатний однаково успішно зіграти по всьому флангу.

Ще двоє хлопців, які на перегляд прибули лише в січні, це – Жорже Жуніор (самий високорослий з усього «квартету») і Аллан (наймолодший). Жорже діє на позиції опорного півзахисника, проте може зіграти і в центрі оборони. А ось 17-річний Аллан – нападник. Технічний, мобільний гравець, який в Харкові звикає не тільки до української зими, а й до дорослого футболу.

Всі вони 5 лютого змогли зіграти в стартовому матчі Кубка Віктора Пожечевського під Полтавою, а Аллан ще й дебютував за «Металіст юніор» 4 лютого в зимовому чемпіонаті Харківської області.

comments powered by HyperComments