«Металіст 1925» зіграв два товариські матчі на першому в своїй історії закордонному зборі

Яша Томський  |  Понеділок, 19 березня 2018, 22:59
Харківський «Металіст 1925», який проводить в турецькому Белеку свій перший в історії зарубіжний навчально-тренувальний збір, зіграв два товариських матчі.
«Металіст 1925» зіграв два товариські матчі на першому в своїй історії закордонному зборі

У першому матчі підопічні Олександра Іванова зазнали поразки від учасника Ліги Європи, віце-чемпіона Молдови клубу «Мілс» з Оргеєва 1:3. Це був перший спаринг на турецькому зборі і в ньому суперником харків'ян була міцна і майстерна команда. «Жовто-сині» протягом усього матчу мали відчутну і, можна сказати, тотальну перевагу, але ще в першому таймі втратили кілька гольових нагод. Чи не все виходило у гравців середньої лінії, тому безліч атак продовження не мали.

На 43-й хвилині Болохан з пенальті вивів вперед «Мілс», а на 59-й Раца збільшив розрив до 0:2. Майже відразу Кожокар довів рахунок до великого (0:3), і тільки після цього Денису Скотаренку вдалося поквитатися один м'яч – 1:3.

В цілому, на думку тренерського штабу харків'ян, команда провела якісний поєдинок, повністю володіла перевагою і могла ще в першому таймі вирішити його результат. Тренерський штаб зійшовся на думці, що ця гра є виключно тренувальною, тому на підсумковий рахунок уваги звертати не варто.

Другий матч «Металіст 1925» зіграв унічию з представником третього шведського дивізіону – командою «Крістіанстад». Харківські футболісти володіли перевагою практично всі 90 хвилин, мали низку непоганих нагод забити, однак на початку другого тайму пропустили. Пізніше Сергій Давидов втілив у гол подачу з кута поля у виконанні Сергія Романова і зробив рахунок нічийним 1:1. Таким він і залишився до завершення матчу.

Наступний товариський матч в Туреччині «Металіст 1925» проведе 23 березня проти норвезького клубу «Ельверум».

comments powered by HyperComments