Про що говорили Юлія Світлична та Андрій Шевченко із юними шанувальниками футболу

Вівторок, 20 березня 2018, 19:25
У Харкові на стадіоні «Металліст» відбулася акція для дітей-сиріт, вихованців закладів освіти інтернатного типу, а також юних футболістів, які займаються футболом у спортивних школах області.
Про що говорили Юлія Світлична та Андрій Шевченко із юними шанувальниками футболу

Зустріч з юнню відбуласа перед відкритим тренуванням футбольної збірної України. З уболівальниками та – цілком можливо – майбутніми зірками українського футболу зустрілися керівник Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична та головний тренер національної збірної Андрій Шевченко. Вони подарували дітям м’ячі і сфотографувалися у спільній фотосесії.

«Мені приємно, що всі ми маємо можливість побувати на одному з найкращих стадіонів України, а також те, що цей стадіон приносить удачу футболістам, які на ньому грають. І мені приємно говорити, що збірна України, яка провела два матчі тут, провела їх успішно. Це означає, що футбол у Харкові розвивається і буде розвиватися. Це означає, що футболу в Харкові щастить», – переконана Юлія Світлична.

Андрій Шевченко відзначив, що він сам та гравці головної футбольної команди України при проведенні матчів та тренувань у регіонах завжди намагаються відвідати якомога більше дитячих спортивних закладів.

«Дуже приємно бачити підтримку спорту з боку держави: будівництво спортивних майданчиків, підтримка дітей, які цього потребують. У цьому я бачу велике майбутнє. Важливо, щоб наші діти радували нас і були щасливі», – сказав головний тренер.

Юлія Світлична підкреслила, що присутність на зустрічі Андрія Шевченка має надихнути юних спортсменів і ще раз переконати, що кожна мрія може здійснитися, коли працюєш та віриш у свої сили.

«Кожна маленька зірочка може засяяти на арені спорту. Усе необхідне для цього буде, – запевнила голова ХОДА. – Зараз у кожному районі області ми створюємо спортивні майданчики, щоб ви могли грати в футбол, розвиватися та займатися спортом, ремонтуємо спортивні школи та оновлюємо обладнання в них».

Керівник області також повідомила, що в майбутньому планується організувати подібну зустріч з дітьми ветеранів та воїнів АТО.

Як повідомляла «Справжня Варта», Юлія Світлична домовилася з ФФУ про проведення в Харкові матчу Україна – Чехія. Матч формату Ліги націй – нового турніру, започаткованого УЄФА – призначений на 16 жовтня.

comments powered by HyperComments