Харків'янин отримав срібну медаль на Чемпіонаті Європи з боксу

Понеділок, 2 квітня 2018, 15:52
У збірної України - друге командне місце з тридцяти двох країн учасниць, харків'янин Сергій Горсков отримав срібну медаль.
Харків'янин отримав срібну медаль на Чемпіонаті Європи з боксу

Про це на своїй сторінці у Фейсбук пише активіст ГО «Східний Корпус» Артем Мошенський.

За його словами, третє місце посіли Євген Овсянніков (49 кг) і Максим Пилипець (69 кг), поступившись у півфінальних поєдинках російським спортсменам. Харків'янин Сергій Горсков (91кг) пройшов у фінал і посів друге місце.

«Харків'янин несподівано для багатьох у півфіналі пройшов фаворита турніру у своїй вазі, лідера збірної Хорватії, після чого в фіналі зустрівся з росіянином. На жаль, досвід взяв своє і після фінального гонгу рефері підняв вгору руку Сергія. Але всім нам відомий його сталевий і вольовий характер, тому і впевнені, що друге місце на чемпіонаті лише сильніше мотивувати Сергія, від якого ми чекаємо з нетерпінням нових здобутків і перемог», - пише А. Мошенський.

Ну і звичайно ж головний успіх команди - це дві золоті медалі українських спортсменів: золото Олексія Токарчука (75 кг) та Степана Грекула (81 кг), які немов проїхалися катком у півфіналі за німця і румунові, відповідно. Потім, не зменшуючи темпу, пройшлися і по своїм опонентам у фіналі: Олексій - по грузину, призеру чемпіонату світу в Гамбурзі, а Степан - по хорвату. Одноголосним рішенням суддів перемогу здобули українські боксери.

Допомогу в підготовці збірної України та поїздці на Чемпіонат Європи в Румунії надала Харківська обласна Федерація боксу завдяки зусиллям її віце-президентів, активістів ГО «Східний Корпус» Руслана Новікова та Олександра Маньчака, а також лідера організації, радника голови ХОДА з територіальної оборони Олега Ширяєва.

Раніше ми повідомляли, що Чемпіонат Європи з боксу серед молоді до 22-х років відбувався у румунському місті Тиргу-Жіу.

comments powered by HyperComments