У Харкові пройде футбольний турнір пам'яті Дані Дідика

Середа, 25 квітня 2018, 19:06
У четвер, 26 квітня в Харкові пройде міні-футбольний турнір, присвячений пам'яті Данила Дідика, який загинув в результаті теракту 22 лютого 2015 року. 27 квітня 2018 року Данилу виповнилося б 19 років.
У Харкові пройде футбольний турнір пам'яті Дані Дідика

Даня дуже любив футбол, був не тільки вболівальником, а й кілька років успішно тренувався в дитячій футбольній академії ФК «Металіст». На згадку про Даню, з ініціативи Благодійного Фонду «Відкриваючи серце», колишніх однокласників і друзів Данила, а також ветеранів футбольного клубу «Металіст» і керівництва ФК «Металіст 1 925», відбудеться міні-футбольний турнір чотирьох команд за участю футболістів, принесли спортивну славу Харкову: Олександра Горяїнова, Володимира Лінке, Сергія Ралюченко та інших.

Ігри пройдуть на ОСК «Металіст» (поля футбольної Академії зі штучним покриттям). Час відкриття - о 15:00. Команди проведуть по два матчі: півфінали, фінал і матч за ІІІ місце. У заході візьмуть участь атлети Всеукраїнської програми «Сила нації», відомі українські співаки та музиканти Фоззі, Борис Севастьянов і група «Папа Карло».

comments powered by HyperComments