За фантастичні результати: Юлія Світлична вручила державну нагороду Еліні Світоліній

Вівторок, 17 липня 2018, 19:07
Ініціативу голови Харківської облдержадміністрації Юлії Світличної підтримав Президент України і нагородив харківську тенісистку орденом «За заслуги» ІІІ ступеня.
За фантастичні результати: Юлія Світлична вручила державну нагороду Еліні Світоліній

«З гордістю за наших спортсменів сьогодні вручила державну нагороду Еліні Світоліній, яка відзначена Президентом України за приголомшливі, фантастичні результати, – сказала Юлія Світлична. – Найкраща в Україні, п'ята – у світі, 12 блискучих перемог на найвищих тенісних турнірах... Звичайно ж, ми вболіваємо та підтримуємо Еліну. І віримо в її майбутні перемоги».

Еліна Світоліна підкреслила, що державна нагорода для неї, це «неймовірний стимул рухатися вперед».

«Я дуже вдячна всім, хто був причетний до цього. Державна нагорода дуже багато для мене значить. Коли грає гімн України на честь моєї перемоги, у мене завжди накочуються сльози на очі, тому що це дуже важливо - виступати за свою країну та бути найкращою. Дуже зворушливо, що так багато людей за мене вболівають, і багато прапорів України зараз на трибунах», – сказала Еліна Світоліна.

Як повідомляла «Справжня Варта», Харківська облдержадміністрація ініціювала представлення Еліни Світоліної до державної нагороди. На підтримку харківської спортсменки український фанат написав пісню. Участь в зйомках кліпу взяли відомі українські спортсмени – олімпійська чемпіонка з академічного веслування Анастасія Коженкова, екс-футболіст збірної України Володимир Єзерський, вейкбордист Дмитро Массалов та інші.

comments powered by HyperComments