Харківський футбол розпочав боротьбу за повернення до УПЛ: Світлична про першу перемогу «Металіста 1925» у першій лізі

Неділя, 22 липня 2018, 21:55
Свій перший матч у першій лізі національного чемпіонату з футболу харківський «Металіст 1925» виграв з рахунком 2:0.
Харківський футбол розпочав боротьбу за повернення до УПЛ: Світлична про першу перемогу «Металіста 1925» у першій лізі

22 липня, приймаючи на домашньому стадіоні команду «Агробізнес» з Волочиська, «Металіст 1925» в результаті виявився сильнішим.

«Футбольний сезон у Харкові відкрито! – поділилася враженнями від матчу голова Харківської облдержадміністрації Юлія Світлична. – Сьогодні харківський футбол розпочав боротьбу за повернення до найвищої Ліги країни. Ще два роки тому мало хто в це вірив. Але зараз це реальність. Перемога 2:0 на старті - добрий знак».

Перший тайм вийшов, так би мовити, пристрілювальним: харківська команда домінувала, але сорокап'ятихвилинка закінчилася в 0:0. Результативність прийшла на останніх хвилинах матчу. Тільки-но з'явившись на полі в якості заміни Давидову, Дмитро Сула через хвилину вивів харків'ян вперед. А під саму завісу Сергій Романов збільшив рахунок в матчі після відмінної передачі Луїза Фернанда. Арбітр додав 3 хвилини до другого тайму, але це вже ні на що не вплинуло.

У підсумку 2:0, «Металіст 1925» заробив свої перші бали в першій лізі.

«Саме в цей день було особливо приємно та символічно привітати легендарного харківського воротаря Олександра Горяінова з отриманням ордену «За заслуги ІІІ ступеня», яким він нагороджений Президентом України. Все вийде!» – переконана Юлія Світлична.

comments powered by HyperComments