Харків’яни-легкоатлети здобули 11 нагород на всеукраїнських змаганнях

Вівторок, 24 липня 2018, 12:24
Харківська збірна з легкої атлетики здобула 11 нагород чемпіонатів України.
Харків’яни-легкоатлети здобули 11 нагород на всеукраїнських змаганнях

З 18 по 21 липня в Луцьку проходив чемпіонат України з легкої атлетики серед дорослих та командний чемпіонат України з легкоатлетичних багатоборств. У той день до змагань долучилися 496  спортсменів з усіх регіонів України, а також з анексованого Криму. Щодо Харківщини, то її представляли 37 атлетів. 

Під час змагань харків'яни змогли здобути шість золотих медалей, а також 3 “срібла” та дві “бронзи”. Найбільш яскраво себе проявила Олена Сердюк. Вона здобула перемогу під час бігу на 5000 м та на дистанції 10000 м. Переможцями також стали Марина Килипко в стрибках з жердиною (4.50м), Аліна Калістратова в бігу на 200м (23.55 сек.), Микита Нестеренко в метанні диска (62.56 м), Ася Бардіс в семиборстві. 

"Срібло” дісталось Аліні Калістратовій, Катерині Табашник, Юлії Шматенко, а “бронза” -  Ярославу Ісаченкову та Павлу Безнісу. 

У командному заліку в обох чемпіонатах харків’яни посіли третє місце. На першому та другому опинились команди зі Києва та Львова. Згідно підсумкам, шестеро харківських спортсменів підтвердили виконання нормативів у своїх видах на участь у чемпіонаті Європи. 

comments powered by HyperComments