Харківський клуб вийшов до плей-офф жіночої Ліги чемпіонів УЄФА

Вівторок, 14 серпня 2018, 13:27
Харківський ЖФК «Житлобуд-1», який вдома приймав груповий раунд, стартував з розгромної перемоги 8:0 над мальтійським клубом «Біркіркара», а в наступному матчі також впевнено переграв з рахунком 5:2 уельський «Кардіфф Мет».
Харківський клуб вийшов до плей-офф жіночої Ліги чемпіонів УЄФА

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Долю путівки в 1/16 фіналу вирішував заключний тур, в якому харків’янки на стадіоні «Металіст» зустрілися з головним фаворитом групи - румунською «Олімпією». Але і цей суперник особливих труднощів не викликав. На 36-й хвилині влучним ударом відзначилася Надія Куніна, та на перерву команди пішли з мінімальною перевагою «Житлобуду-1».  Вже на початку другого тайму на 50-й хвилині Дарина Апанащенко подвоїла рахунок, а на 71-й -  забила свій другий м’яч у ворота «Олімпії». 

Вже за рахунку 3:0 харків’янки трохи збавили темп та дозволили суперницям на 72-й хвилині забити у відповідь. Це був останній гол у цьому матчі. Вигравши гру з рахунком 3:1, харківський «Житлобуд-1» набрав максимальні дев’ять очок, посів перше місце в групі та в перше в своїй історії вийшов до 1/16 фіналу Ліги чемпіонів.

Матчі 1/16 фіналу жіночої Ліги чемпіонів відбудуться 12-13 та 26-27 вересня.

Нагадаємо, матч з малтійським клубом, який відбувся на тренувальній базі «Металіста» в селищі Високий, пройшов під тотальною перевагою харківського клубу. Вже на перерву команди пішли за рахунку 5:0 на користь «Житлобуду-1». Влучними ударами відзначилися Юлія Шевчук, Дарина Апанащенко, Надія Куніна. Крім того, дубль у ворота суперниць забила Ганна Вороніна. У другому таймі рахунок збільшили Ганна Мозольська, Ганна Петрік та ще один м’яч на свій рахунок записала Надія Куніна.

comments powered by HyperComments