У Харкові відбувається етап Кубка Європи з бадмінтону

П'ятниця, 31 серпня 2018, 16:44
З 29 серпня по 2 вересня в Палаці спорту «Локомотив» проходить міжнародний турнір RSL Kharkiv International - 2018.
У Харкові відбувається етап Кубка Європи з бадмінтону

Участь у ньому беруть близько 200 спортсменів з 34 країн світу, повідомляє прес-служба ХОДА.

Вперше на харківський турнір завітали бадмінтоністи з Австралії, Єгипту, Йорданії, Латвії, Нідерландів, Фінляндії, та Узбекистану.

Сильнішим складом на турнірі виступають і українські бадмінтоністи. На жаль, в одиночних категоріях більшість з них вже завершила боротьбу за медалі. В третій раунд змогли пробитися лише двоє харків’ян: Артем Почтарьов та Валерія Рудакова, яка в другому раунді з рахунком 23:21, 21:10 сенсаційно вибила с подальшої боротьби більш досвідчену четверту ракетку турніру Срі Крішну Прію Кудараваллі з Індії.

У парних розрядах боротьба українців, в тому числі харків’ян, за медалі RSL Kharkiv International - 2018 триває. Фінали відбудуться 2 вересня. Початок - о 9:00. Вхід на трибуни Палацу спорту «Локомотив» - вільний.

Нагадаємо, раніше ми писали, що з 14 по 17 червня проходив в Мадриді відбувся Кубок Європи категорії International Challenge. Харків'янки Єлизавета Жарка та Марина Ільїнська стали призерками етапу змагань.   

Як повідомляла «Справжня варта», харківські бадмінтоністи стали призерами національного чемпіонату. Дві срібні медалі і три золотих завоювали представники харківського «Динамо» на чемпіонаті України з бадмінтону.

А також харківські бадмінтоністи здобули три золотих медалі на Чемпіонаті України.

comments powered by HyperComments