Харківська легкоатлетка здобула срібну медаль у секторі стрибків у висоту міжнародного турніру

Вівторок, 4 вересня 2018, 13:45
Турнір відбувався 2 вересня у Падуї.
Харківська легкоатлетка здобула срібну медаль у секторі стрибків у висоту міжнародного турніру

Харків`янка Катерина Табашник  з третьої спроби подолала 1.95м. Такий же результат показала Марії Ласіцкене, яка виступає під нейтральним прапором, але зробила це з першої спроби та посіла перше місце. Бронзовою призеркою в секторі стрибків серед жінок стала киянка Юлія Левченко (1.93 м).

Ще одна харківська легкоатлетка Марина Килипко на цьому турнірі посіла четверте місце в жіночих стрибках з жердиною. З результатом 4.40м вона поступилася бронзовій призерці змагань Робейліс Пейнадо з Венесуели лише за кількістю спроб.

Загалом на цьому турнірі українські легкоатлети вибороли 2 золоті, 1 срібну та 1 бронзову медалі.

Нагадаємо, хрків’яни здобули перемоги під час змагань з веслування на човнах “Дракон”. Чемпіонат проходив з 23 по 26 серпня в Брандербурзі (Німеччина). До змагань долучилися більше двох тисяч спортсменів з вісімнадцяти держав світу. На чемпіонаті були представлені всі вікові групи.  

Також ми повідомляли, що харківська спортсменка здобула перемогу на параолімпійському чемпіонаті Європи. Лейля Аджаметова здобула медалі під час параолімпійського чемпіонату Європи з легкої атлетики.

comments powered by HyperComments