Харківський спортсмен став бронзовим призером Кубку Європи з бадмінтону

Понеділок, 10 вересня 2018, 15:47
З 6 по 9 вересня у столиці Білорусі Мінську відбувся етап Кубку Європи з бадмінтону - міжнародний турнір рівня International Futures.
Харківський спортсмен став бронзовим призером Кубку Європи з бадмінтону

Під час змагань третє місце в одиночній чоловічій категорії посів харківський спортсмен Валерій Атращенков, передає прес-служба ХОДА. 

На шляху до медалі Валерій переміг поляка Михаля Сускі з рахунком 21:13, 21:16, потім здолав росіянина Шохзода Гуломзода - 21:18, 21:10 та Тобіаса Куензі зі Швейцарії - 21:15, 21:15.

У півфіналі харків’янин зустрівся з французом Лео Россі та, поступившись йому з рахунком 4:21, 14:21, став бронзовим призером турніру. Його суперник у підсумку посів друге місце, поступившись у фіналі представнику Азербайджану.

Нагадаємо, раніше ми писали, що з 14 по 17 червня в Мадриді відбувся Кубок Європи категорії International Challenge. Харків'янки Єлизавета Жарка та Марина Ільїнська стали призерками етапу змагань.   

Як повідомляла «Справжня варта», харківські бадмінтоністи стали призерами національного чемпіонату. Дві срібні медалі і три золотих завоювали представники харківського «Динамо» на чемпіонаті України з бадмінтону.

А також харківські бадмінтоністи здобули три золотих медалі на Чемпіонаті України.

comments powered by HyperComments