Боксери Харківщини завоювали 2 золоті, 1 срібну та 1 бронзову медалі на чемпіонаті України

Вівторок, 11 вересня 2018, 17:38
Чотири медалі, в тому числі дві золоті здобула збірна Харківської області з боксу на чемпіонаті України серед чоловіків до 22 років.
Боксери Харківщини завоювали 2 золоті, 1 срібну та 1 бронзову медалі на чемпіонаті України

Про це повідомляє прес-служба ХОДА. 

Змагання проходили в Маріуполі з 3 по 8 вересня.  

Участь у змаганнях взяли близько 150 боксерів з 23 регіонів України. 

У ваговій категорії до 91 кг харків’яни посіли перше та друге місця. Роберт Мартон та Дмитро Галаган успішно дійшли до фіналу, але на головний бій за «золото» Дмитро Галаган вийти не зміг. Таким чином, перемога, а з нею й титул чемпіона України дісталися Роберту.

Ще один харків’янин Ярослав Харциз став чемпіоном у ваговій категорії до 64 кг. На шляху до фіналу він не залишив шансів жодному супернику, перемігши в трьох поєдинках одноголосим рішенням суддів 5:0. У фінальному двобої Ярослав також без зайвих труднощів із рахунком 5:0 здобув перемогу над Зоравором Петросяном з Полтавської області.

Бронзовим призером у ваговій категорії до 75 кг став Микита Якимчук. Харків’янин успішно провів два поєдинки, але у півфіналі поступився Андрію Тегері з Київської області, який у підсумку став срібним призером чемпіонату.

У медальному заліку збірна Харківської області посіла третє місце. Другими стали боксери з Полтавської області, а перемога за цим показником дісталася господарям змагань – збірній Донецької області.

Нагадамємо, раніше харківські боксери успішно виступили на чемпіонаті України з боксу, який пройшов в місті Кропивницький.

А також у Харкові пройшов триденний міжнародний боксерський турнір чотирьох команд. 28 квітня відбулося нагородження.

А 2017 року Харків прийняв матчі чемпіонату Європи з боксу – той турнір вперше проходив в Україні. Харків виявився успішним для національної збірної – українські боксери стали чемпіонами Європи.

comments powered by HyperComments